Entreprenörskap

Oak & Living

 

Oak & Living är ett livsstilsföretag som Mia driver tillsammans med Linda Moberg. Deras vision är att skapa olika rum för kunskapsutbyte, sammanföra människor och att göra det i en miljö med vackra saker. Inom ramen för Oak & Living arrangerar Mia och Linda olika typer av events och säljer heminredningsprodukter – och allt för att människor ska gå hem lite gladare.

 

Business in Heart

 

Mia startade affärsnätverket Business in Heart tillsammans med Linda Moberg 2008. De ville visa att affärslivet kan bygga på öppenhet, nyfikenhet och generositet. Hela nätverket genomsyrades av övertygelsen att när vi bjuder till och delar med oss så skapar vi tillsammans mer för alla att dela på.

Som mest hade de 11 grupper i 6 olika städer, från Luleå i norr till Ystad i söder. Mia och Linda sålde företaget 2013.

 

Nätverksguru

 

Efter avyttringen av Business in Heart startades företaget Nätverksguru. Det byggde på den samlade kunskapen och erfarenheten som Mia och Linda skaffade sig under åren som ägare av nätverket. Konceptet består av ett utbildningsmaterial och en föreläsningsserie som inte säljs aktivt men som erbjuds vid förfrågan.

 

Hälsans Hem

 

På Hälsans hem arbetade Mia med utbildning och hälsokonsultationer med basen i sin akupressurutbildning. Arbetet på Hälsans hem präglades, precis som allt annat i Mias yrkesliv, av ett helhetstänk och en stor omsorg av människan. Idag arbetar Mia inte med hälsokonsultationer.